Aseksualni užitek

Jaz sem ace ali aseksualna. In ne morem opisati olajšanja, ko sem enkrat naključno prebrala, da je aseksualost nekaj, kar obstaja.

Pred tem sem vedno imela občutek, da je nekaj narobe z mano.
Ker nikoi nisem bila zares potrebna oz. čutila želje po masturbiranju. Sej masturbiram, ampak nikoli iz želje ali poželenja, ampak bolj tako … ker se mi zdi, da bi bil čas ali pa ker mi je dolgčas.

Da sem frigidna ali lezbijka, ker nikoli zares nisem čutila poželenja po svojem partnerju oz. seks nikoli ni bil pomemben del mojih razmerij. Ker sem heteroseksualna sem bila “zaskrbljena”, da mogoče nisem lezbijka. In sem šla raziskat tudi to opcijo, pa sem ugotovila samo, da sem zares zelo hetero. Ampak vseeno mi seks nič kaj ne diši in če nikoli več ne bi seksala, ne bi imela s tem nobenih težav. Temu bi človek lahko rekel nizek libido, ampak se jaz vedno vprašam, kaj je to libido?

Vseeno najdem tudi užitke v svoji spolnosti. Ko masturbiram, ko me partner zadovoljuje orlano in ko doživljam orgazme.

S partnerjem imava redne spolne odnose, po urniku, kar se sliši grozno. Ampak če si predstavljaš, da nikoli ne čutiš poželenja, je v veliko olajšanje, ko vem, kdaj je na vrsti seks in se dejansko veselim. 

Ne vem točno, kaj je bil moj point. Vem samo to, da sem okej in da je biti ace okej. 🙂