Kako sem začela uživati pri blowjob-u

Moje ozadje: stara sem 43 let, izgubila nedolžnost pri 16ih, s fantom ki je bil moja prva orng ljubezen. Ni pa bil prave narodnosti ipd. Peer pressure, da sm šla “do konca” z njim. Ni bilo lih neki. Sledili so … razni tipi, zgolj kot neke vrste “dokazovanje”. Prvo resno razmerje pri 19ih, prvi orgazem pri seksu z njim, resnim fantom. Nisem bila ravno navdušena nad tem, da bi vzela njegov penis v usta. Bljah mi je bilo. Skozi moja študentska leta so se vrstili tipi, takšni in drugačni, “dokazovanje” bolj drugim kot sebi da sem huda bejba ipd. Nič kaj resnega, pretresljivega, bolj kot ne sem seksala za to, da sem iskala potrditev in bližino, da sem ugajala tipom in jih tako na nek način želela vezati nase. 
Skratka.
Ena random noč žuranja, ko nisem bila niti pod razno pripravljena na žuranje – imejte v mislih brez mejkapa, oblečena za “po doma”, verjetno predhodno ni bil tuš v igri, ker naj bi bilo samo henganje s frendicami. Nekako pristale v takrat popularnem lokalu. Malo (veliko) alkohola, dobra muzka, norenje. Pristopi en tip, se pogovarjava, nekako pride do tega, da znam masirati, mu masiram vrat kar tam ob plesišču. Tako zelo je užival, da sva potem nadaljevala zadevo pri njemu doma. Oba pijana, oba pohotna. Bilo je super, čeprav sem, as usual, bila brez orgazma. In žal sva imela samo en kondom. Ok. Prespim pri njemu, zjutraj se odloči, da gre z mano k meni domov. Prideva k meni, grem pod tuš, se oorng ofrišam, pride nazaj v sobo in … imela sva moj prvi orng divji in fajni in orgazmični seks, vključno s tem, da sem ga vzela v usta in, gasp, uživala pri tem. On mi je dal vedeti, kako mu vsaka moja kretnja, poteza, jezik, dotik, dela, glasno. Če je želel kaj več, bolj močno, bolj z jezikom, mi je dal vedeti. Nikoli do tedaj nisem bila tako mokra in zrajcana samo od tega, da sem se igrala s penisom. Trajala sva dober mesec, seks je bil fantastičen, orgazmirala na veliko – ne samo klitorični, tudi vaginalni. Uživala neizmerno ko sem mu ga lizala in se igrala z njegovim. Ok, zdej ko to pišem in se spominjam moje sobe in postelje in njega in kako, huuuh, sva seksala, jup, vlažna in pohotna sem že. 
Najin zaključek ni bil ravno najboljši.
Ampak sem po njemu tako zelo začela uživati pri blowjob-u, ne samo zaradi tega, ker je tipom bilo noro všeč. Bolj zaradi tega, ker je meni totalno dogajalo in sem bila tako narajcana, da sem tipa kar napadla. Seveda, bilo je tudi odvisno od tipa, njegovega penisa, feelinga. Nekateri so bili pač meh, reda radi, priročni, ma ni bilo nekega feelinga. 
2 leti nazaj sem imela random hook-up s tipom, ki je imel ne samo dolgega ma tudi širokega. Vedno sem se šalila, da imam rada velike. No, ta je bil prevelik. Well, preširok, bolje rečeno. Ni bilo lih nekega užitka, sploh po tem, ko mi ga je preveč zarinil v grlo. Tip je preteklost. Žal pa po njemu nisem več imela nobenega tipa. Moja introvertiranost, anksioznost in depresija so tekom korone dosegle višek in umaknila sem se v osamo. Mimogrede, antidepresivi na mojo spolno slo niso ama nič vplivali, hvalanekomu. Pohotna sem bila kot pred njimi, vlažna tudi, vse špilalo okej. 
Tule bom zaključila, ker so me spomini narajcali in nekako se ne morem več skoncentrirati na delo (fajn, da delam od doma …).